Onze kamers zijn verdeeld in twee concepten White Concept an Black Concept.

De White Concept

Hotel Leeuwerik in Bad Nieuweschans biedt zijn gasten twee unieke concepten: het Black Concept en het White Concept. Het White Concept bevindt zich op de begane grond van het hotel en wordt gekenmerkt door het unieke badkamerconcept. Bezoek de gedeelde sanitaire voorzieningen op slechts enkele meters van uw kamer.

De Black Concept

Hotel Leeuwerik in Bad Nieuweschans biedt haar gasten twee unieke concepten: het Black Concept en het White Concept. Het Black Concept bevindt zich op de eerste verdieping van het hotel en biedt een speciale sfeer voor onze gasten. Een van de opvallende kenmerken van dit concept is dat elke kamer een eigen badkamer heeft, wat zorgt voor extra privacy en comfort.

De tweede verdieping van het hotel is volledig gewijd aan het Black Concept. Donkere, warme tinten creëren een uitnodigende en exclusieve sfeer. De kamers zijn stijlvol ontworpen en luxueus ingericht, waardoor het verblijf van de gasten een onvergetelijke ervaring wordt.

Het Black Concept van Hotel Leeuwerik is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een rustige en privé-omgeving. Elke kamer is een toevluchtsoord uitgerust met kwaliteitsmeubilair en voorzieningen.

Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, Hotel Leeuwerik’s Black Concept biedt een unieke en verfijnde accommodatie. Ervaar de luxe en privacy die dit concept je biedt en geniet van een onvergetelijk verblijf in dit unieke hotel.