Thermaal bad op loopafstand van Hotel Leeuwerik

Partner

Thermen Bad Nieuweschans

De puurheid van het Hoge Noorden, de oorsprong van wellness. Je ervaart het in de thermale baden. Voel de omhelzing van heerlijk warm water én drijf op de kracht van verzorgende mineralen. Droom weg bij authentieke Noorse sauna rituelen en laat je meenemen door weldadige wellness. Adem in. Adem uit. Net zo diep én opwekkend als de thermale bron. Hier beleef je wellness zoals de natuur het bedoeld heeft.

Water met een buitengewone kracht, 45 jaar oud

Mineraalrijk bronwater in Groningen, onder Nieuweschans? Dát geloofde toch niemand? Een Duitse onderzoeker klopte in 1975 aan bij de burgemeester van Nieuweschans. Hij stelde vast dat er ‘geneeskrachtig water onder Nieuweschans zat’. Op dat moment geloofde niemand zijn verhaal, tot dat er vijf jaar later werd geboord. En inderdaad – diep gelegen op 633 meter- wachtend om ontdekt te worden bleek ‘Heilwasser’ aanwezig te zijn. Thermaal water, gekwalificeerd volgens de normen van het ‘Deutscher Baderverband’ als Ijzer- en jodiumhoudende thermaalsole met een hoog gehalte calcium en sulfaat-iconen. Dé eerste thermale bron van Nederland was hiermee ontdekt.
En, met de ideale temperatuur van 36 graden is deze ontdekking inmiddels dé krachtige bron van Thermen Bad Nieuweschans, voorheen bekend als Fontana Nieuweschans.

Kuren, relaxen én gezond genieten

Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dat is uniek. Maar vooral ook heel heilzaam. Het thermale water van onze binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest én nodigt uit om heerlijk te ontspannen.

Het verwarmde bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide. Door die samenstelling, en door de warmte en rust die je tijdens een verblijf aan onze baden neemt, kan een bezoek aan ons resort een weldadige werking hebben bij spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, chronische pijn en vermoeidheid. Goed dus voor je lichaam én zacht voor je geest!

Stappenplan

Reserveren

Reserveer jouw dagje ontspanning bij Thermen Bad Nieuweschans:

  1. Ga naar www.thermenbadnieuweschans.nl
  2. Klik op de button “RESERVEREN” en geef aan dat je in het bezit bent van een voucher
  3. Vul jouw unieke code(s) in en klik op “VERZILVEREN”
  4. Kies de dag waarop jij wilt komen ontspannen
  5. Vul je gegevens in en maak je reservering compleet

Jouw unieke code(s) worden pas verzilverd na het volledig afronden van jouw reservering.

Ga naar de website